BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vuggestuen Bybjerget

Skiftende billeder

Vuggestuen Bybjerget er en lille vuggestue i rare og overskuelige omgivelser, hvor personalet er bevidste om at skabe en tryg og stabil hverdag for barnet. Vi har en dejlig legeplads, med mulighed for at undersøge natur og kriblekrabledyr. Der arbejdes ofte på tværs af stuerne, fx ved ture ud af huset. For de store børn kan turene gå til Zoologisk Have, Runde Tårn eller Botanisk Have, mens de små kommer på tur i nærmiljøet fx til Rødovre Byggelegeplads, Biblioteket eller Damhussøen. De nærliggende grønne områder og legepladser besøges ofte og bruges til at udfordre børnene motorisk.

  
I Bybjergets vuggestue arbejdes der for at skabe et trygt og udviklende miljø. Pædagogerne er anerkendende og styrker børnene i at blive selvstændige og selvhjulpne. Målet er at skabe en alsidig og udfordrende vuggestue, hvor der tages hensyn til barnets udvikling og alderstrin.

Institutionen ønsker at være anerkendende over for barnets egen kultur, så institutionen er med til at skabe en forudsætning for at motivere barnet til at begå sig i andre kulturer.
 

Inklusion står højt på dagsordenen i Bybjerget, og der arbejdes ud fra en holdning om, at alle børn er noget særligt, og der bliver taget individuelle hensyn.

 

Leder: Helle Frem Jensen

 

Adresse: Valhøjs Alle 103, 2610 Rødovre

 

Telefon: 36378880

 

 

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 7-17 og fredag kl. 7-16

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag