BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børneinstitutionen Regnbuen

Skiftende billeder

 

Børneinstitutionen Regnbuen er en mellemstor ny renoveret, lys og indbydende institution, som huser både vuggestue- og børnehavebørn. I Regnbuen har forældrebestyrelsen bestemt at børnehavebørn skal have frokost.

 

Frokostordningen er en god anledning til pædagogisk arbejde om mad, selvhjulpenhed, hjælpe hinanden, osv.

Personalet i Regnbuen har udarbejdet retningslinjer for hvordan de fælles måltider bliver så god en oplevelse i dagligdagen som muligt. Vi sikrer at børnenes smagsanser bliver fristet med spændende og alsidig mad og mange børn får sikkert prøvet nye ting!

 

Børneinstitutionen Regnbuen har en bevægelsesambassadør. Det betyder han har adgang til et depot med masser af redskaber og udstyr, på Vestvolden. Regnbuen har også to naturmedarb.

 

Pædagogisk prioriteres selvhjulpenhed højt, fordi man i Regnbuen finder det vigtigt, at barnet får følelsen af egen kunnen og derigennem øges barnets selvtillid.

I praksis betyder det i hverdagen, f.eks. at børnene tidligt begynder selv tage tøj på, spiser selv, øser maden op osv.

 

Derudover har Børneinstitutionen Regnbuen stort fokus på sprogarbejdet, og en af vores pædagoger har diplomuddannelse i sprogarbejde. Sprogarbejdet begynder i vuggestuen og fortsætter i børnehaven. Alle børnene tilbydes en sprogvurdering i 3 års alderen.

 

Adresse: Rødager Allé 123, 2610 Rødovre
 

Telefon:36 37 88 60
 

E-mail: rk@rk.dk  
 

Institutionens åbningstider: Mandag – torsdag: kl. 7.00 - 17.00 & fredag: kl. 7.00 - 16.00

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag