BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børneinstitutionen Søtorp

Skiftende billeder

Børneinstitutionen Søtorp er en stor, integreret institution, som huser vuggestue-, skov- og børnehavebørn. Søtorp er bygget op omkring et stort fællesrum, hvorfra alle stuer udgår. Derudover har institutionen en dejlig, stor og ny-renoveret legeplads.

 

Geografisk er institutionen placeret i området omkring Damhusengen. Børnene er ude hver dag året rundt, og hver stue har en ugentlig tur-dag. Turene går bl.a. til Damhussøen, Zoo, de nærliggende byggelegepladser og Biblioteket.
 

I institutionen arbejdes der for at skabe en tryg atmosfære, som giver mulighed for, at børnene udvikler sig følelsesmæssigt, intellektuelt, motorisk, naturfagligt, sprogligt, kulturelt og socialt. Personalet arbejder for at skabe plads til det enkelte barns individuelle behov.

Pædagogisk set arbejder personalet anerkendende, så alle børn føler, at de bliver set, hørt og forstået.

 

Søtorp er en sukkerfri institution, det vil sige, at forældrebestyrelsen henstiller til, at søde sager undgås i madpakkerne. Der er forskel på hverdag og fest i institutionen, så til fødselsdage og fester vil der være søde sager dog i begrænset omfang.

 

Skovbørnehaven befinder sig i Hareskoven i en muret spejderhytte. I skoven er der et stort indhegnet område, der fungerer som legeplads.

 

Leder: Dorthe Larsen (konst.)

 

Adresse: Vedelavej 4, 2610 Rødovre

 

Telefon: 36 37 87 50

 

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 07.00-17.00 samt fredag 07.00-16.00

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag