BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Kæret

Ruskær 35a2610 Rødovre

Tlf.: 3637 8780

Velkommen

Skiftende billeder

 

Velkommen til Børnehuset Kæret.

 

Børnehuset Kæret slog dørene op d. 02.01. 2020. Børnehuset Kæret er nybygget og lækkert indrettet med plads til 40 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn fordelt på to etager. Vi har egen legeplads med forskellige legemuligheder, boldbane og græsplæne. Vi bruger også lokalområdet, som både byder på dyr, mange legepladser, kælkebane og dam.

 

Lige nu er der desværre ikke mulighed for at komme på rundvisning pga. Covid-19

Vi har derfor lavet denne lille film, så i har en mulig for at få et lille kig indenfor ved at trykke her

Det er muligt at skrive sig op til plads via. pladsanvisningens side, og du er velkommen til at komme til rundvisning, se huset og møde os på faste dage: tirsdage kl 09.00 og torsdage kl. 15.00. Du skal bare lige ringe til os på 3637 8780 først, så vi ved, at du kommer.

 

Vær opmærksom på, at vi er i et nyt hus, der er levende og i udvikling, og at vi hele tiden udvider i både børnegruppe og voksengruppe. Det betyder, at grupperne hele tiden ændres, og at dit barn muligvis vil gå på flere stuer og med forskellige voksne gennem tiden her. Vi sørger naturligvis for, at der er noget trygt og genkendeligt for barnet i form af kendte voksne og børn.

 

Der er madordning til alle børn i Børnehuset Kæret. Køkkenet lægger hver uge menuplan og fotos af maden op, så det er muligt at følge med i, hvad dit barn har fået til frokost og mellemmåltider. Find smiley her: 

http://www.findsmiley.dk/924632

 

Børnehuset er midlertidigt i fem år.

 

Vi glæder os til at modtage børn og forældre i vores skønne børnehus. 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag