BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Kæret

Ruskær 35a2610 Rødovre

Tlf.: 3637 8780

Velkommen

 

Velkommen til Børnehuset Kæret.

 

Børnehuset Kæret slog dørene op d. 02.01. 2020. Børnehuset Kæret er nybygget og lækkert indrettet med plads til 40 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn fordelt på to etager. Vi har egen legeplads med forskellige legemuligheder, boldbane og græsplæne. Vi bruger også lokalområdet, som både byder på dyr, mange legepladser, kælkebane og dam.

 

Det er muligt at skrive sig op til plads via. pladsanvisningens side, og du er velkommen til at komme til rundvisning, se huset og møde os på faste dage: tirsdage kl 09.00 og torsdage kl. 15.00. Du skal bare lige ringe til os på 3637 8780 først, så vi ved, at du kommer.

 

Vær opmærksom på, at vi er i et nyt hus, der er levende og i udvikling, og at vi hele tiden udvider i både børnegruppe og voksengruppe. Det betyder, at grupperne hele tiden ændres, og at dit barn muligvis vil gå på flere stuer og med forskellige voksne gennem tiden her. Vi sørger naturligvis for, at der er noget trygt og genkendeligt for barnet i form af kendte voksne og børn.

 

Der er madordning til alle børn i Børnehuset Kæret. Køkkenet lægger hver uge menuplan og fotos af maden op, så det er muligt at følge med i, hvad dit barn har fået til frokost og mellemmåltider. Find smiley her: 

http://www.findsmiley.dk/924632

 

Børnehuset er midlertidigt i fem år.

 

Vi glæder os til at modtage børn og forældre i vores skønne børnehus. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

   

   

  Kære alle

   

  Da Covid-19 hærger i landet er indvielsen af Børnehuset Kæret desværre udskudt på ubestemt tid. Vi inviterer på et senere tidspunkt.

   

  Om Covid-19:

  Vi overholder de retningslinier, vi får fra forvaltningen og sundhedsstyrelsen. Vi er - som altid - opmærksomme på vores egen og børnenes hygiejne. Pt står der en håndsprit ved indgangen ligesom der er placeret spritautomater rundt om i huset. 

   

  Skulle der komme tilfælde af Covid-19, som har relation til Børnehuset Kæret, vil I blive informeret efter foreskrifterne. Vi beder jer om at informere os og overholde retningslinerne, hvis I eller nærmeste bliver ramt. Det vil blandt andet betyde, at I ikke kan komme her i 2 uger.

   

  Søg i øvrigt viden her: 

   

  https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

   

  Vi opfordrer til, at I vasker hænder med jeres barn/børn, når I ankommer og på vej ud ad døren igen. I er velkomne til at benytte handicaptoilettet ved hovedindgangen eller håndvasken på børnenes toiletter.

   

  Mvh Karin

   

   

   

  11-03-2020