BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børneinstitutionen Islemark

Skiftende billeder

Børnehuset Islemark er en mellemstor integreret institution, der har til huse i en gammel bondegård

Institutionen er indrettet med både vuggestue- og børnehavegrupper fordelt i to huse, derudover er flere små rum indrettet som bl.a. mini-bibliotek, bevægelsesrum, sanserum, rytmikrum og et værksted. Der er masser af plads til fordybelse i disse små rum.

 

Institutionen har tre meget forskellige legepladser, hvilket giver børnene mulighed for forskellige former for bevægelse, så de får styrket deres motorik. De nærliggende grønne områder besøges ofte og giver børnene andre motoriske udfordringer.    

 

Pædagogisk lægger Børnehuset Islemark særlig vægt på at skabe et trygt, tillidsfuldt og udviklende miljø, hvor alle børn oplever at være inkluderet i en dagligdag med omsorg og anerkendelse. Dette styrker børnene i at blive selvstændige og selvhjulpne samfundsborger.

 

Personalet skaber en alsidig og udfordrende hverdag med engagerede og nærværende voksne, der tager hensyn til barnets udvikling og alderstrin.

Med barnet i centrum vil personalet gennem social deltagelse, leg og oplevelser, udfordre barnets nysgerrighed for derigennem at opnå læring og ny viden.

I den forbindelse leges der bl.a. med engelsk, natur, sproget, science, matematik og geometri i hverdagen. 

 

Adresse:         Brabrandvej 33, 2610 Rødovre

 

Leder:            Malene Grønlund Dideriksen

 

Telefon:          36 37 89 00

 

E-mail:            rk@rk.dk

Institutions åbningstider: Mandag – torsdag, kl.7.00 – 17.00 og fredag, 7.00 – 16.00  

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag