Modtagelse og afhentning

 

Det er vigtigt for os i Kompasset, at alle børn og forældre bliver godt modtaget og føler sig velkomne.

Sørg altid for at give personalet besked, hvis barnet f.eks. har haft en dårlig nat eller andet, så vi bedre kan hjælpe og give barnet en blød start på dagen.

 

Det er vigtigt for både jer og jeres barn, at I får sagt ordentligt farvel til hinanden, da det giver jeres barn en god og tryg dag. Her vil der altid være personale, der er imødekommende og klar til at hjælpe med at sige farvel og vinke, hvis der er behov for det. Det er helt naturligt, at et barn bliver ked af det, når far og mor går. I er altid velkomne til at ringe for at høre, hvordan jeres barn har det, hvis det var en særlig svær afsked.

Som forældre kan I hjælpe ved at være positive over for personalet. Jeres barn accepterer de mennesker, som I accepterer.

 

Når I afleverer/ henter jeres barn, skal I altid kontakte en personale, så vi ved, at barnet er kommet eller gået. Det er en god idé at oplyse, hvem der henter, da børnene kan drage stor nytte af trygheden i at vide, hvem der kommer og henter dem.

 

Kompasset er "mobil fri zone", da det er vigtigt, at de voksne er fysisk og psykisk nærværende, både når barnet afleveres og hentes.