BørneIntra er en lukket kommunikationsplatform til brug for forældre, medarbejdere og ledelse i dagtilbuddene samt den centrale administration i Børne- og Kulturforvaltningen.

 

Medarbejdere og ledelse i dagtilbuddene kan fx informere på opslagstavlen om ture, pædagogiske aktiviteter samt andre praktiske oplysninger. Der kan også blive lagt informationer og fotoalbum ud, som beskriver dagen i dagtilbuddet, dagtilbuddets pædagogiske fokus, madplaner og meget andet. Alle forældre opfordres til at følge med på Børneintra, da det er her, vigtige informationer fra barnets institution bliver formidlet.

 

Der findes en gratis app til BørneIntra, som du kan downloade til smartphones eller tablets.

 

Du finder Børneintra på http://rk.inst.dk. Her kan du logge ind oppe i højre hjørne. Du skal bruge det brugernavn, du får udleveret i daginstitutionen, og adgangskoden er i første omgang dit cpr-nummer uden bindestreg eller mellemrum. Herefter fremkommer et billede, hvor du bliver bedt om at skifte adgangskode.

 

Har du glemt din adgangskode, kan du få den nulstillet i dit barns dagtilbud. Andre henvendelser om BørneIntra kan rettes til Dagtilbudsområdet på rk@rk.dk, att: Dagtilbudsområdet.