Modtagelse/Afhentning:
 Når I afleverer jeres barn/børn, er det vigtigt at informere det pædagogiske personale, hvis der har været uregelmæssigheder, som f.eks. at jeres barn har sovet dårligt, haft ondt eller andet som kan påvirke dagligdagen. Hvis barnet bliver hentet af andre end forældrene, skal vi også have det at vide.

Har børnene brug for en hjælpende hånd, når der skal siges farvel, hjælper vi gerne.


Ved afhentning er det vigtigt at sige farvel til en af de voksne på stuen.

 

I fællesrummet har vi en Ipad, som I bruger til at tjekke jeres barn/børn ind og ud. Børn må IKKE betjene Ipad'en, da vi oplever, at børnene selv i løbet af dagen, går ud og tjekker hinanden ind og ud.  

 

Oprydning garderoben:
Hvis alle børn og forældre sørger for at sko, støvler og sutsko bliver sat op i rummet, at der i rummet kun er det nødvendige, og at ekstra jakke, regntøj m.m. er hængt op på knage, er det meget nemmere for børn, forældre og personale at finde tingene. Husk navn i al tøj og sko.

 

Oplysninger om børneintra:

Fra september 2013 er vi kommet på Børneintra. ​​​​​​Det betyder at de skriftlige informationer fremover ligger i mapper på børneintra. Her kan i læse om hvad formiddagsgrupperne arbejder med eller nyt fra stuerne.

 

Alle forældre får tildelt et login til børneintra når i starter i Æblehaven. I må rigtig gerne ligget et billede ind af jeres barn/børn.

På opslagstavlen på børneintra vil der blive lagt vigtige beskeder og datoer ud feks, julefest, tandlægen eller fotografen kommer m.m. Det er derfor vigtigt, at I jævnligt tjekker børneintra, da vi ikke oplyser informationerne på tavler i institutionen.

 

På børneintra skal I melde jeres barn/børn syg, fri eller længere ferie. I kan også skrive hvis andre henter.

På barnets side ligger der et kartotekskort (helbredsoplysninger) og fuldmagter.

Disse SKAL udfyldes, da vi ikke må have informationerne i papirform. Hvis uheldet skulle ske, og vi skal med jeres barn på skadestuen, så bruger vi informationerne fra jeres barns kartotekskort. Sker der ændringer i oplysningerne, skal dette opdateres.